Thursday, 12 April 2012

دقت کردین ...

دقت کردین ما ایرانیا وقتی بچه هستیم، می گن بچه است، نمی فهمه!
 وقتی نوجوان هستیم، می گن نوجوونه، نمی فهمه!
 وقتی جوان هستیم می گن جوون و خامه، نمی فهمه!
 وقتی بزرگ می شیم، می گن داره پیر می شه، نمی فهمه!
 وقتی هم پیر هستیم می گن پیره، حالیش نیست! نمی فهمه!
 فقط موقعی که می میریم میان سر قبرمون و می گن عجب انسان فهمیده ای بود!

سوال کنکور بسیجی

سوال کنکور بسیجی: 
اسب سفید رستم چه رنگی بود؟ مال کی بود؟

جواب بسیجی: 
مشکی بود، مال زورو بود!

Monday, 9 April 2012

سر تیتر خبرهای داخل ایران

سیاسی
 میرحسین موسوی در دیدار با فرزندان: «بتل‌فیلد 3 را بازی کنید!»
 سعید مرتضوی از سمت خود بعنوان متهم کناره‌گیری کرد.
 هاشمی رفسنجانی: «آمریکا قدرت برتر دنیا است.» / خامنه‌ای: «خودم می‌دونم.»
 با افزایش تنش‌ها میان ایران و کره‌ی زمین؛ طرح دوفوریتی ظهور امام زمان تقدیم مجلس شد





Monday, 5 March 2012

کاریکاتور " آخوند شارلاتان"

کاریکاتور " آخوند شارلاتان"  انتخابات و خامنه ایی. 
کاری از استاد توفیق 
 
 

Thursday, 1 March 2012

دعاي تحويل سال 1391 محمود احمدي نژاد

 دعاي تحويل سال 1391 ديشب به محمود احمدي نژاد نازل شد
يامخرب النرخ و البازار،
يامدبر السختي والفشار،
يامخترع الگشت الارشاد،
يامسبب والزور والجبار،
يامخالف العشق والحال،
حول حالنا الي ضد الحال

Wednesday, 29 February 2012

حکایت این روزهای صدا سیمای جمهوری اسلامی

حکایت این روزهای صدا سیمای جمهوری اسلامی

شبکه 1: وظیفه ملی میهنی ایجاب میکنه رای بدیم
شبکه 2: کلا بجز مسئله انتخابات که باید بریم و رای بدیم کار دیگه ای نداریم خلاصه
شبکه 3: اینجا استادیومه تمام اینایی که اومدن استادیوم میخوان رای بدن
شبکه 4: در بحث فیلم شناسی یه مقوله ای هست به اسم رای دادن که ندادنش خیلی بی ذوقی و بی کلاسیه اصلاشبکه 5: مردم در تهران این روزا به غیر از رای دادن به چیز دیگه ای فک نمیکننشبکه خبر: از تمام نقاط کشور خبر میرسه که مردم از حالا دم مراکز رای گیری جمع شدن
شبکه قرآن: یه حدیثی داریم راجع به رای گیری که خداوند فرموده کسی به بهشت نمیره مگه اینکه رای بده

Sunday, 26 February 2012

خامنه‌ای و احمدی‌نژاد در صفحه فیس بوک معترضان سوری

عكس خامنه اي و احمدي نژاد و ساير ديكتاتور ها در صفحه فيس بوك معترضان سوري



ستاد انتخابات کل کشور اعلان کرد

ستاد انتخابات کل کشور اعلان کرد: به کوری چشم بدخواهان نظام کلیه صندوق‌های رأی از هم اکنون پر از آرای مردم است. وی خاطر نشان کرد این دفعه کلیه برگ رأی‌ها رو هم تا زدیم!

Saturday, 11 February 2012

یک نمونه از دایناسورهای طویله رهبری

یک نمونه از دایناسورهای طویله رهبری

دیدین چقدر نسبت به جنتی بی مهری میکنین؟ طویله نظام پر از این دایناسور هاست. چه آن ۲ تا جلویی که بعد از ۵۰۰۰ سال به هم رسیدن و دارند خوش و بش میکنن، چه اون پشتی که از دوران غارنشینیه!  


Tuesday, 7 February 2012

ای هوارکه محشر کبری شده!


 محشرکبرا شده ،سوریه دعوا شده
 تونس و مصر و لیبی ،هلهله بر پاشده
 ناوای امریکائی ، وارد دریا شده
 فجر شکوفا شده ، شهر چه غوغا شده
 امام عصر طلائی ، جنس مقوا شده
 تو ملک صاحب زمان ،هر خری ملا شده
 آخوند 5 تومانی ، فقیه و عظما شده
 رهبر فرزانگان ، اسکل و شیدا شده
 قزوینی ها بشارت ، مجتبی پیدا شده
 امام عصر طلائی ، جنس مقوا شد
 مجتهد واقعی ، کور و کرو لال شده
 اکبر شبه کوسه ، مثل تر حلوا شده

Saturday, 4 February 2012

هشدار بازرس ولی فقیه از تشنگی وگرسنگی و خستگی ایادی رژیم درسرا شیبی سقوط

با تنگ تر شدن حلقه محاصره جهانی علیه ولی فقیه, اوج گیری اعتراضات مردمی و نزدیکتر شدن لحظه سرنگونی، ترس بر نظام سایه  افکنده است. دعوای گرگها روز به روز بیشتر شدت میگیرد و ریزش سرتاپای رژیم را فرا گرفته است



دژخیم پورمحمدی:
باید کسانی را به مجلس بفرستیم که از تهدیدها جا نزنند/ اغتشاش در سوریه برای تضعیف ایران است
به گزارش خبر گزاری حکومتی مهر۱۳ بهمن ،
پورمحمدی با اشاره به بیان این فرمایش مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان که ما در پیچ بزرگی هستیم، تصریح کرد: مقام معظم رهبری میفرمایند ما یک پیچ بزرگی پیش رو داریم و این پیچ خیلی گسترده و فراتر از مرزهای کشور است که در منطقه و جهان اسلام در حال رخ دادن است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه باید این حوادث مهم را مغتنم بدانیم، اظهار داشت: اگر چشم انداز و دورنمای مشکلات را از حالا رصد کنیم و بدانیم که نزدیک قله بزرگی میشویم و داریم به سمت آن میرویم و خیلی پیشروی کردهایم و در حال پشت سر گذاشتن گردنههای خطرناک هستیم، یعنی اگر چنین چشماندازی را خوب تصور کنیم، حالا که به سراشیبی میرویم گرسنگی و تشنگی و خستگی به ما فشار نمیآورد.
در زیر توجه شما را به مجموعه اعترافات ناگزیر این دژخیم در باره وضعیت بحرانی وچشم اندازهای تاریکی که برای اینده نظام ترسیم میکند جلب می کنیم، هرچند که بطور طبیعی باید تحمل چند دقیقه خواندن بعضی گفته ها وادعاهای پوشالی را نیزدر نظر گرفت تا بهتر به اعترافات اصلی او در باره بحرانهای داخلی وخارجی وبن بست بقای کل رژیم در سراشیبی سقوط پی برد .
وی گفت: مقام معظم رهبری به بصیرت اشاره کردند. بصیرت یعنی انسانها باید مسیر طی شده و پیش رو را به خوبی نگاه کنند و اگر این گونه بنگرند و ببینند که مسیر طولانی تا رسیدن به قله را طی کردیم، خستگی آنها را غلبه نمیکند.
پورمحمدی به تلاش غرب برای اعمال فشارهای بیشتر به جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و یادآور شد: سال آینده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار میشود و اوباما از همین الان به دنبال برنده شدن در این رقابت انتخاباتی است.
وی ادامه داد: به تازگی اوباما گزارش سالانه خود را به کنگره این کشور ارائه کرد و این گزارش دو بخش عمده دارد که یک بخش آن داخلی است که اوباما از اشتغال و اقتصاد حرف میزند و بخش دیگر آن مربوط به مباحث خارجی میشود که رئیس جمهور آمریکا جمهوری اسلامی ایران را دشمن ملت آمریکا میداند و این گونه میگوید که من با دشمن شما با سختترین تدابیر برخورد میکنم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: ملت ایران به جایگاهی رسیده که دولت آمریکا در گزارش به ملت خودش، موضوع ملت، دولت و حکومت ایران را مشکل بزرگ آمریکا قلمداد میکند و این نشان میدهد که ملت ایران قدرت تاثیرگذاری زیادی دارد.
وی با ذکر نمونه دیگری از نگرانی غربیها در مورد پیشرفت ایران اظهار داشت: اتحادیه اروپا در اوایل سال میلادی با اینکه در بحران اقتصادی و بدهی چهار هزار میلیارد یورویی قرار دارد، ولی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان معضل بزرگ خود میداند و به صراحت میگوید که باید تحریمهای جدی علیه ایران اعمال شود.
پورمحمدی ادامه داد: اتحادیه اروپا توان ایران را برای خودش یک مشکل اساسی قلمداد کرده و به اصطلاح یک تصمیم مهم میگیرند که نفت ایران را تحریم کند. یعنی آنقدر جایگاه ملت ایران تعیین کننده شد که اتحادیه اروپا در اولین سیاستهای کاری خودش تلاش میکند ملت ایران را تحریم کند. پورمحمدی افزود: هیئتهای آمریکایی تلاشهای زیادی انجام دادند که روابط مصر با ایران برقرار نشود ولی در مصر انتخابات برگزار میشود و رئیس مجلس آزاد این کشور یک سال پس از فروپاشی طاغوت مصر در اولین سخنرانی خود با ملت ایران صحبت میکند که ارتباط خوبی با ایران خواهند داشت.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: در مصر هر کسی که به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری مطرح میشود تلاش میکند که اولین برنامهاش را تقویت ارتباط با ملت ایران معرفی کند و این وضعیت در فضای جهانی برای ملت و کشور ما ایجاد شده و ما یک موقعیت ممتاز و برجسته در اختیار داریم.
پور محمدی تاکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که ما پیچ بزرگ تاریخی را پیش رو داریم از این رو باید بدانیم در سالهای آینده نقش بزرگ تاریخی را در عرصه بینالمللی ایفا میکنیم و همه باید به فکر این جایگاه باشیم تا تحولات جهانی را رصد کنیم.
وی با بیان اینکه اکنون که در این جایگاه قرار گرفتیم دشمن دست از سر ما بر نمیدارد، تاکید کرد: اسرائیلیها دست روی دست نمیگذارند که موجودیت آنها به خطر بیفتد یا آمریکاییها بیکار ننشستهاند که منافع آنها در منطقه از بین برود.
عجب که بعد از اینهمه تعریف وتمجید روضه خوانی جعلی در باب  جایگاه جهانی رژیم و قدرت و....وقتی به مردم ایران می رسد ولو با القاب واتهامات آخوندی ساخته لاجرم از اعتراف است که ملت ایران تا سرنگونی رژیم دست از سر آخوندها بر نمی دارند.
به گفته پورمحمدی؛ فتنه امسال و سال آینده از فتنه سالهای قبل بدتر است و نباید در این زمینه تردید کرد، چون ما در جایگاه مهمی قرار گرفتیم و الان نقشه جهانی در حال ترسیم شدن است.
پس بصیرت خامنه ای کجا رفت؟! که تازه نتیجه آن این است که آینده قیام وخیزشهای مردمی در ایران بمراتب برای فاشیسم ملایان بدتراز امسال  خواهد بود؟
اغتشاش در سوریه برای تضعیف ایران است
وی ادامه داد: نظام سلطه برای اینکه جلوی قدرت تاثیرگذاری جمهوری اسلامی را بگیرد، در سوریه پادگانهای آموزشی به راه انداختهاند، به کشتار مردم این کشور روی آوردهاند تا کشوری که سیاستهای جمهوری اسلامی را تعقیب میکند را تضعیف کنند.
وی تصریح کرد: اتحادیه عرب برای بررسی وضعیت سوریه نمایندگانی به این کشور اعزام میکند و در گزارش اولیه این نمایندگان به ضعف دولت سوریه اشاره شده است اما از آن طرف نیروهای مقابل حکومت سوریه را افرادی سفاک و بیرحم توصیف میکند. تا جایی که اتحادیه عرب ماموریت نمایندگان را لغو میکند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور اضافه کرد: اگر بگویند دولت سوریه در قبال مردمش خوب عمل نکرده است سیاست جمهوری اسلامی ایران این است که به روند اصلاح این وضعیت کمک کند و ما اجازه نمیدهیم دولتهای دیگر به خاطر مطامع خودشان ملت و دولت سوریه را تحت فشار قرار دهند، به خاطر اینکه سوریه تنها کشور عربی است که جلوی ترک تازی اسرائیل را گرفته و در خط مقدم استقامت حرکت کرده است.
پورمحمدی گفت: اگر سوریه اعلام کند که روابط خود را با حزبالله و ایران و فلسطین قطع و با اسرائیل ارتباط دوستانه برقرار میکند، این کشور از نظر آنها خیلی محبوب میشود.
وی تاکید کرد: در این زمینه باید به دو نکته مهم توجه داشته باشیم؛ اول اینکه جریان استکبار و دولتهای امروزی مسلط بر جهان، خودشان با مشکلات زیادی مواجه هستند و ما باید حواسمان را جمع کنیم. به عنوان مثال فرانسه که ادعا میکرد لیدر منطقه یورو است به جمع بدهکاران کشورهای غربی اضافه شده است. نکته دوم اینکه اسرائیل به خاطر مشکلات امنیتی، سیاسی و اجتماعی در شرایط بسیار سختی قرار گرفته است.
وی اینکه دو نفر دور هم جمع میشوند که ایران را تهدید و تحریم کنند باید حواسمان جمع باشد، اظهار داشت: اینقدر فشار بر روی ما زیاد است که دشمن به خودزنی افتاده است. در حالی که بسیاری از اقتصاددانان اعتقاد دارند که تحریم نفت ایران و فشارهای اقتصادی آمریکا به ضرر خود آنهاست.
ثبات خوبی در کشور وجود دارد
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه در شرایط داخلی جمهوری اسلامی از ثبات، ظرفیت، توانایی، اهرمها و شبکه مدیریت انسانی خوبی برخوردار هستیم اظهار داشت: ظرفیت زیادی در کشور داریم که باید به آنها دقت شود.
پورمحمدی گفت: در این شرایط سخت تحریم، همه مردم قم به فکر انتخابات مجلس هستند که چه کسی را انتخاب کنند. همه دغدغه جدی کشور در شرایط کنونی این است که مجلس قوی و کارآمدی داشته باشیم، یعنی کشور از ثبات اقتصادی خوبی برخوردار است که به فکر مسائل انتخابات است.
وی جمهوری اسلامی را از نظر تولید، مصرف و منابع مالی در شرایط طبیعی ارزیابی کرد و افزود: آمریکا از اول سال تهدید کرد که نفت ایران را تحریم میکند در حال که امسال درآمد نفتی کشور ما نسبت به سال گذشته ۱۰ میلیارد دلار بیشتر بوده است.
وی افزود: به ما گفتند ما همه درها را به روی شما میبندیم تا شما قدرت نداشته باشید که رشد کنید ولی ایران به ۲۰ درصد غنیسازی در بحث هستهای رسید و از نظر رتبهای هم سه پله ارتقا یافته است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: آنها معتقدند که ایران امروز توان غنی سازی کامل را پیدا کرده و موشکهای دوربرد با سوخت جامد را تولید کرده که به راحتی میتواند قارهها را بپیماید.
پورمحمدی تصریح کرد: به اعتقاد آنها ایران قدرت ساخت بمب اتمی را هم دارد، از این نظر باید ایران قدرتمند را بپذیرند. آنها از داشتن بمب هستهای نمیترسند بلکه از این میترسند که نکند ایران بمب هستهای داشته باشد ولی از آن استفاده نکند و در دنیا به کشوری قدرتمند و با تمدن بالا تبدیل شود.
وی با بیان اینکه ما نیاز به ساخت بمب اتم نداریم و به دنبال ساخت آن نیستیم اما تواناییهای لازم را کسب میکنیم، اظهار داشت: آنها ما را محدود کردند ولی به نتیجه نرسیدند از این رو شنیعترین رفتار را مرتکب میشود و اینقدر به وقاحت رسیدند که از اینکه دانشمندان هستهای ما را ترور میکنند شرم نمیکنند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: خودشان آنها اعتراف کردند که ملت ایران با وجود همه فشارها و محدودیتها توانسته به راه خود ادامه دهد.
پورمحمدی به راههای برون رفت از فشارهای خارجی اشاره کرد و گفت: قدم اول این است که هرگز از این فشارها و تهدیدها نترسیم. بعد حواسمان جمع باشد که قدرتمان تضعیف نشود.
وی وحدت را رمز قدرت جمهوری اسلامی ایران دانست و تاکید کرد: انسجام و اتحاد یعنی ملت ایران همچنان به حیات خود ادامه میدهد.
وی تاکید کرد: در این راه بهانه نگیریم. خط و خطوط راه نیندازیم که مثلا من میخواهم خیلی حزباللهی باشم و جنس ناب داشته باشم. اسلام به ما میگوید مثل مردم و با مردم باشید.
پورمحمدی ادامه داد: خدا میفرماید آنها که اشتباه کردند را ببخشید. خدا این ادبیات را نمیپسندد که تافته جدا بافته باشیم از این رو باید وحدت، انقلابیبودن و انسجام را حفظ کنیم.
تندورها کندتر و کندروها تندتر بروند
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به برخی فرمایشات امام خمینی(ره) اظهار داشت: امام به ما یاد داد که با هم باشیم و تندروها حرکتشان را کندتر و کندروها کمی حرکتشان را تندتر کنند. باید قدرتمان را در اتحاد و انسجام ببینیم.
وی سومین راهبرد برای مقابله با فشارها و تهدیدهای نظام سلطه را سپردن کارهای کلیدی به انسانهای شایسته عنوان کرد و گفت: باید امور را به دست شایستگان بسپارید، چراکه این فلسفه سیاسی شیعه است.
پورمحمدی افزود: شیعه میگوید رهبری باید داناترین، عالم ترین، هوشیاترین و بهترین باشند و مدیران هم باید جزو بهترین و تواناترین باشند.
کسانی را به مجلس بفرستیم که جسارت داشته باشند
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به نزدیک بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما میخواهیم نمایندهای انتخاب کنیم که مشکل کشور را بفهمد، نه اینکه تصمیمهای گروهی بگیرد و قدرت باند خودش را تقویت کند.
وی ادامه داد: باید کسانی را به مجلس بفرستیم که جسارت تصمیمگیری داشته باشند، تطمیع نشوند و اگر تهدیدشان کردند جا نزنند.
ح.مهاجرانی

وحشت رژیم آخوندی از ۶ میلیون ایرانی در شبکه فیس بوک

وحشت رژیم حاکم بر ایران از شبکه های اجتماعی، به خصوص فیس بوک چیز تازه ایی نیست. سردمداران این رژیم، از هر فرصتی برای ابراز این ترس و وحشت کوتاهی نکرده اند و باز هم نخواهند  کرد. و این دقیقا به دلیل ارتباط آزادانه مردم با یکدیگر در تبادل افکار و اخبار است.   

در روز شنبه ۱۵ بهمن ۹۰ سپاه (ضد) علی ابن ابیطالب در قم همایشی تحت عنوان “بسیج و رسانه“ برگزار کرد.
در این همایش مرتضی اسماعیلی طبا مدیر کل وزارت ارشاد اسلامی استان قم وحشت نظام آخوندی از ارتباطات و آگاهی جوانان از طریق فیس بوک را بر ملا کرد و گفت: رسانه های گذشته مانند رادیو و تلویزیون و منبر یک رسانه یک سو بود. اما در چند سال اخیر شاهد به هم خوردن معادله رسانه یک سویه هستیم و مخاطب نقش فعال دارد.  برخی از شبکه های اجتماعی مجازی با وجود فیلترینگی که دارند، در دنیا ۶۰۰ میلیون کاربر و در ایران حداقل ۶ میلیون کاربر دارد که عمدتا نوجوانان و جوانان هستند.شبکه های اجتماعی به ظاهر پاتوقی برای جوانان و به اشتراک گذاشتن عقاید است، اما به طور خاموش و پنهان کار می کنند و اثرگذاری بسیاری بر اعتقادات سیاسی و دینی جوانان دارند و ما از آن غافل هستیم.! ...“
مرتضی اسماعیلی طبا مهمترین آسیب شبکه اجتماعی را استخراج «عقاید٬ نظریات و تمایلات» جوانان ایرانی عضو این شبکه‌های اجتماعی (که همانا ضدیت با حکومت آخوندی و ولایت سفیانی است) مطرح میکند و میگوید: “مهم ترین آسیبی که از شبکه های اجتماعی به ما می رسد این است که ۶ میلیون کاربر وقتی در یک دوره زمانی عقاید و نظریات و تمایلات خود را به اشتراک می گذارد یک جامعه آماری خوبی برای غربی هاست.“ بنابراین برای مخدوش کردن عقاید و نظرات و تمایلات جوانان ایرانی راه کار مقابله ورود مزدوران بسیجی در شبکه اجتماعی را مطرح میکند و میگوید: “بسیجیان با آموزش هایی می بینند با این شبکه ها آشنا شده و عضو شوند و این فضا را در اختیار بگیرند. “
این برای نخستین بار است که یک مقام مسئول در رژیم آخوندی آمار ایرانی‌های عضو شبکه‌های اجتماعی را دست‌کم شش میلیون نفر اعلام می‌کند. پیش‌تر مقام‌های رژیم آخوندی گفته بودند نه تنها آماری از تعداد فعالان ایرانی در شبکه‌های اجتماعی ندارند٬ بلکه ساز و کاری هم برای به دست آوردن این آمار در اختیار ندارند.
 مقام‌های رژیم آخوندی شبکه‌های اجتماعی را ابزار‌ “براندازی“ می‌دانند و محدودیت‌های گسترده‌ای برای کاربران داخل ایران در دسترسی به این شبکه‌ها اعمال کرده‌اند علیرغم این محدودیت ها به اذعان رژیم ۶ میلیون جوان و نوجوان بر روی این شبکه حضور دارند.




Sunday, 15 January 2012

پل شگفت انگیز کاغذی که مهندسان سازه را به حیرت وا داشته


تیم کوچکی از دانشجویان دانشگاهی در هاربین چین توانستند پلی کاغذی طراحی کنند که قادر باشد ۲۵ برابر وزن خود را تحمل کند، شاید در نگاه اول این موضوع برای شما چندان جالب نباشد ولی باید بدانید این طراحی شگفتی تمام مهندسان سازه ی جهان را بر انگیخته است.
این دانشجویان توانستند در عرض یک ماه پلی کاغذی به ابعاد ۳٫۸ طول، ۱٫۲ارتفاع و وزن ۵۸ کیلو گرمی بسازند که قادر باشد ۱،۵۰۰ کیلو گرم وزن را تحمل کند.



در عکس هایی که در پایین می بینید ۱۰ نفر از طراحان پل برای اثبات مقاومت سازه روی آن ایستاده اند. این پل مثال بسیار خوبی برای یک سازه ی سبک با حداکثر مقاوت می باشد




روان شناسی تنبلی

عقب انداختن کارها بلایی است که هزینه های زیادی هم دارد. موکول کردن کارها به آینده نه تنها موجب از بین رفتن بازدهی می شود، بلکه پشیمانی و تأسف و کاهش اعتماد به نفس را نیز به دنبال دارد. به تمام این دلایل، روان شناسان علاقه مندند که بدانند چه در ذهن می گذرد که باعث می شود انجام آنچه برای آن برنامه ریزی کرده ایم سخت شود. آیا ما طوری برنامه-ریزی شده ایم که کارها را به تعویق بیاندازیم؟ یک تیم بین المللی روان شناسی به رهبری سین مک کرا (Sean McCrea) از دانشگاه کنستانز (Konstanz) در آلمان علاقه مند بودند تا بدانند آیا رابطه ای بین طرز تفکر ما در مورد کار و تمایل به عقب انداختن آن وجود دارد یا نه. به عبارت دیگر، آیا احتمال دارد که ما برخی از کارها را به لحاظ روان شناختی بافاصله بدانیم و در نتیجه به جای آنکه الان به سراغ آنها برویم بخواهیم آنها را در انتها انجام دهیم؟
 در این تحقیق ، به شیوه علمی درباره ی ((تنبلی و اهمالکاری)) یا ((به تعویق انداختن کار)) بحث شده علل و انگیزه های رفتاری آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته ، سپس راههای عملی مبارزه با آن ارائه شده است.
 واژه ((اهمالکاری)) ، ((تنبلی)) ، ((سهل انگاری)) ((مسامحه کاری)) و ((به تعویق انداختن کار)) معادل کلمه ی انگلیسی Procrastination به کار رفته است. البته هیچ کدام مفهوم کامل را در بر نمی گیرد.
 ((اهمالکاری)) رفتاری است فراگیر که بین افراد جامعه در سطوح مختلف از افراد عامی گرفته تا دانشمندان فرهیخته ، مصادیق مختلف آن دیده می شود .مطالب این تحقیق در عین استفاده ی کاربردی ، برای عموم افراد جامعه ، دانشجویان روان شناسی عمومی و بالینی، علوم تربیتی ، مشاوره و راهنمایی و علوم اجتماعی مفید و سازنده خواهد بود.
 چه تعداد از تحصیل کرده ها به اهمالکاری و تنبلی عادت دارند و کارهای خود را از امروز به فردا می سپارند؟ این سوال جدی است . چه کسی می تواند به آن پاسخ بدهد؟ قطعا هیچ کس ! حدس بر این است که 95% مردم به این بیماری مبتلا هستند.
 اگر ضرب المثل های عامیانه فارسی را مرور کنیم به موارد جالب توجهی بر می خوریم، که در آن، «نشانه» هایی از ویژگی های فرهنگ ایرانی نمود پیدا کرده است; "چو فردا شود، فکر فردا کنیم"، "جور مرا بکش"، "نان گدایی را گاو خورد دیگر به کار نرفت"، "این طفل یکشبه ره صد ساله می رود"، "هر چه پیش آید خوش آید"، "جیم شدن" و... همه این ضرب المثل ها بیان کننده خصوصیتی از فرهنگ ایرانی است و آن چیزی نیست جز " تنبلی"، آیا ایرانی ها تنبل هستند؟آیا ایرانیان تنبل تر از مردمان دیگر نقاط جهان هستند؟ اینپرسشی است که بارها مطرح شده است و بسیاری از پژوهشگران ایرانی معتقدند یکی ازخصوصیات اصلی ایرانیان تنبلی است.نتایج تحقیق تطبیقی نشان می‌دهد که میزان تنبلی ایرانیان از متوسط جهانی بیشتر است و تنها کشورهای عربی و آفریقایی هستند که بیش از ایرانیان دچار تنبلی هستند.
 در بن بیشتر مشکلات ایرانیان و مشخصه‌هایی که کم و بیش، از آنها با عنوان آسیب‌های فرهنگی و یا اجتماعی یاد می‌کنند، خصوصیتی اخلاقی را مشاهده می‌کنیم که به اعتقاد برخی از صاحب‌نظران، بسیاری از ویژگی‌های نامطلوب ما بر روی آن سوار شده است و در فرهنگ و خصلت جمعی ما بسیار ریشه دارد. این خصوصیت اخلاقی، تنبلی اجتماعی است که بسیاری از عادات فرهنگی و صفات اجتماعی ما از آن مایه می‌گیرند و تغذیه می‌کنند.
 آنچه روشن است «تنبلی اجتماعی» یکی از مهمترین ویژگی‌های رفتاری ناپسند ایرانیان است. این مساله بویژه در عدم تمایل به درس خواندن در مدارس و دانشگاه‌ها، و در کار اداری کارمندان، و در میزان بالای تماشای تلویزیون در ایران به جای کتابخوانی، و در تمایل زیاد به استخدام در دستگاه دولتی و عدم تمایل برای کسب تخصص و مهارت و کارآفرینی، در وجود تعطیلی فراوان سالانه، در پدیده‌ای به نام بین التعطیلین، و در موارد فراوان دیگر موجود است.
تنبلی چیست؟

 از نظر روانشناسی، اهمالکاری یا تنبلی یعنی به آیندهمحول کردن کاری که تصمیم به اجرای آن گرفته ایم. به طور کلی، به تعویق انداختن کار،رفتاری ناپسند و ناراحت کننده است که پیامدهای ناخوشایندی در بر دارد و هرگز نمیتواناز تاخیر در انجام کارها، به تصور و گمان بهتر ارائه کردن آنها دفاع کرد. اهمالکاریبه هر شکلی که باشد، رفتاری نامطلوب و نکوهیده است که بتدریج در وجود انسان به صورتعادت درمی آید. پس با آن مبارزه کنید، زیرا پیامدهای تاخیر در کار، برای خود شخص نیزرنج آور است و احساسی که از این تاخیر در او ایجاد می شود، علاوه بر زیانهای پیش بینیشده و نشده، شرمساری و بیزاری از خویشتن را نیز در بر دارد.
 از نظر آماری، این عادت نزد بیشتر مردم رایج است و بسیار نادرندکسانی که دچار این بیماری نباشند. عادت به تعویق انداختن کار در انسان، نظیر بسیاریاز عادتهای دیگر همچون پرخوری و سیگار کشیدن، جنبه فراگیر دارد و مردم با این که اززیان آنها آگاه هستند، با وجود این از کنارش بی توجه می گذرند.
 ما عادت داریم برای خطاهای خود ازجمله تاخیر در کارها، به عذر وبهانه و منطقی جلوه دادن آن رو آوریم، در نتیجه با این کار خود، به تجدید و تقویتآنها کمک می کنیم. وقتی برای به تعویق انداختن کارهای خود عذر و بهانه می آورید، درحقیقت آن را موجه جلوه می دهید و عواقبش را از یاد می برید.
 وجود نشانه های افسردگی ، خستگی ، سردردهای شدید، بی خوابی ، فشارخون و زخم معده در وجود فرد اهمالکار ، گواه بر آن است که او می خواهد خود را از رنج اهمالکاری نجات دهد. اما تنها میل به ترک عادت و سرزنش کردن خود برای رهایی از چنگال آن کافی نیست .
 سه وجه مختلف از اهمالکاری
 -1 خودشکوفایی: به خصوصیات فرد و هرفهایی که در زندگی به دنبال آن است ارتباط پیدا می کند.
 -2 حفظ موقعیت شخصی: به تمام فعالیتهایی اطلاق می شود که فرد برای زندگی خود به کار می برد. همه وظایف شغلی و شخصی او به منظور آنکه از زندگی خود هرچه بیشتر لذت ببرد ، در این تعریف قرار می گیرد.
 -3احساس عدم مسوولیت در باره ی دیگران: در کارتان احساس مسوولیت نمی کنید و درزندگی بتدریج دوستانتان را از دست می دهید.اهمالکاری و به تعویق انداختن کارها به طور قابل ملاحظه ای با ماهیت کارهای مختلف ارتباط دارد.
 به طور کلی، به تاخیر انداختن کارها از ۳ ناراحتی منشا می گیرد:
 الف ) احساس خود کم بینی
 به طور نسبی هر کس در مواقعی احساس خود کم بینی می کند. یعنی شخصیتخود را در جایگاهی پایینتر از آنچه هست می بیند و از این نظر دچار ناراحتی می شود یااعتماد به نفس خود را از
 دست می دهد و احساس بی ارزشی می کند.این احساس از آن جهت در شخص ایجاد می شود که:
 -1هرکسی دوست دارد کارش را هرچه بهتر و کاملتر انجام دهد.
 -2اعتماد و محبت دیگران را نسبت به خود جلب کند.
 -3با رفتاری مجدانه بر تصورات باطل خود که از ضعف شخصیت سرچشمه می گیرد، غلبه ورزد.
 خصوصیات یاد شده در رفتار هر کس به طور نسبی دیده می شود.
 گاهی به دلایل مختلف موفق نمی شوید که کارتان را به موقع انجام دهید و در نتیجه احساس شرمندگی می کنید. احیانا به خودتان می گویید  من آدم بدی هستم ، چون کارم را به موقع انجام نداده ام )). خوب کسی که در ارزش وجود خود شک می کند طبیعی است که آمادگی انجام کار خوب را ندارد.
 از کار کردن نهراسید و تنها به خوب ارائه کردن آن توجه نداشتهباشید، چون همیشه قضاوت درباره کار انجام نشده، پوچ و بی حاصل است. اگر شما بهایده آل می اندیشید، یعنی می خواهید هر کاری را به بهترین شکل انجام دهید ولینمی توانید ، طبعا ناراضی می شوید.
 نارضایتی عاملی است که شما را از فعالیت بعدی بازمی دارد و دیگرحاضر نخواهید بود آن کار را ادامه دهید و این وضع در شما ابتدا به صورت بهانه جویی وسرانجام عادت ظهور خواهد کرد. شما باید بدانید مقصود از کار، انجام آن به نحو احسننیست. هر کار خوب و ظاهرا بی ایراد، خالی از نقص نخواهد بود.
 پس سختگیر نباشید و به خود اعتماد داشته باشید. یکی از دلایلبی علاقگی، عدم اعتماد به نفس است، پس خود را باور کنید.
 ب ) پایین بودن سطح تحمل (سرخوردگی)
 یکی از علل سرخوردگی یا پایین بودن سطح تحمل ، به ((خود رسیدن)) وافراط است؛ مثلا افراط در خوردن، افراط در خوشی، زیاده روی در مصرف مواد مخدر وغیره. عوامل یاد شده موجب ((سرخوردگی)) نمی شوند، ولی بتدریج زمینه را برای آن مهیامی کنند.
 پرتوقعی در حقیقت عامل مستقیم سرخوردگی است. دوست دارید درآزمون ادبیات انگلیسی حتما نمره ۲۰ بگیرید یا لااقل نمره ۱۸ و ۱۹، در غیر این صورتترجیح می دهید به تحصیلتان ادامه ندهید. این همان پرتوقعی است که از آن یاد کردیم وطرز فکری است که شما را به تنبلی سوق می دهد، زیرا ترس دارید که توقع شما در حدانتظارتان نباشد و به این دلیل کوشش و سعی لازم را به کار نمی برید، در نتیجه نسبتبه کار بی علاقه می شوید.
 در حقیقت ، توقع بیش از حد برای کسب موفقیت هرچه بیشتر ، شما را دچار ترس و فرار از کار کرده است..
 هرگاه در کاری به نتیجه بالاتر از میزان استعداد و توانایی خودفکر کنید، باید بدانید به جای این که به ادامه آن تشویق شوید، به بیزاری و انزجاراز آن سوق داده خواهید شد؛ چراکه توانایی شما نمی تواند بیش از حد کارآیی تان در آنباشد. بدون واهمه درباره نتیجه کار به فعالیتهای خود بپردازید.
 وقتی میزان توقع شما بیش از حد توانای تان است ، کار برای شما کسل کننده خواهد بود.
 تنها اشتغال به کار، شما را از اندیشه های مزاحم نجات خواهد دادو بتدریج درمی یابید که به سوی موفقیت گام برمی دارید و در کارتان احساس بهروزیمی کنید. شما در هر کاری که شروع می کنید، باید از پیش خودرا برای مواجهه با برخیمشکلات آماده کنید. این احتمال کاملا طبیعی و منطقی است. نباید با خود بگویید: «بهعلت مشکلاتی که وجود دارد آن کار را دوست ندارم.» پس در مواجهه با مشکلات شکیباباشید. به خود تلقین کنید که می توانید آن را به شکلی دلخواه انجام دهید. خود اینفکر به شما نیرو می دهد که در جهت مقصود پیش بروید.
 ج ) خشم
 بسیاری از تنبلی ها نتیجه خشم و پرتوقعی است؛ مثلا شاگردی از ترسمردود شدن، انجام تکالیف درسی خود را عقب می اندازد و از آن نظر که نمی تواند آن رابه طور کامل انجام دهد، بهانه تراشی می کند. مثلا تقصیر را به گردن هم اتاقی خودمیاندازد، استادش را مقصر می داند که تکلیف مشکل برای او تعیین کرده است. والدینش رامقصر می داند که او را به مدرسه برده اند و نسبت به معلمان و والدین خود احساس دشمنیمی کند.
 به جای این که از دست خود عصبانی باشد و خود را مقصر بداند، همهتقصیرها را به گردن دیگران می اندازد!
 در بررسی آماری که در این مورد به عمل آمده، معلوم شده علت عمدهتنبلی در افراد، پرتوقعی و پایین بودن سطح تحمل آنهاست که به خصومت و تنفر آنها ازاشخاص می انجامد.
چاره تنبلی چیست؟

 در پاسخ باید بگوییم کار و کوشش. اگر منطقی فکر کنید ، تنبلی را کنار خواهید گذاشت.
 رفتار افراد در مورد شخص تنبل و قضاوت جامعه در مورد او از جمله نگرانیها و ناراحتیهایی است که معمولا افراد تنبل با آن مواجه هستند. انجام کار به موقع هم آسانتر است و هم مزایایی در بر دارد. در صورتی که گذشت زمان، هم کار را مشکلتر می سازد و هم مزایای انجام به موقع آن را از بین می برد. رفتار مسامحه کارانه ناشی از اندیشه شماست. تفکر منطقی می تواند در رفتار شما نقش فعالی داشته باشد. مسامحه کاری از عدم تحرک ناشی می شود. یعنی فرد مسامحه کار کسی است که در کارهایش به سعی و کوشش توجه ندارد.پس منطق و استدلال حکم می کند که هر کس رنج حال را به خاطر راحتی آینده تحمل کند.
 درتجزیه و تحلیل روش ((روان درمانی منطقی))، خصوصیات رفتاری در شش مرحله ی زیر مورد بررسی قرار می گیرد:
 1. بررسی میزان آمادگی برای کار و فعالیت و استفاده از تجارب در درجه اول قرار دارد و با عنوان ((الف)) مشخص می شود.
 2. باورهای منطقی و غیرمنطقی درباره ی فعالیتها و تجارب یاد شده با عنوان ((ب))
 3. نتایج احساس باورها، مرحله ی ((ج))
 4. بازتابهای رفتاری در ارتباط با انگیزش و هیجان ناشی از سهل انگاری، مرحله ((د))
 5. مبارزه با باورهای غیر منطقی، مرحله ی ((ه))
 6. مرحله ی شناخت رفتاری-هیجانی در تنبلی
 با روش منطقی به باورهای غیرواقعی خود فکر کنید و آنها را در کارتان تاثیر دهید. بدین ترتیب شما به رفتاری منطقی و دور از احساس و هیجان دست خواهید یافت و دیری نخواهد گذشت که برایمبارزه با تنبلی در خود احساس آمادگی خواهید کرد.